ND:YAG laser

Naši ND:YAG laserski tretmaji so revolucionarna rešitev za doseganje sijoče in brezhibne kože. Ta napredna tehnologija je zelo učinkovita pri reševanju različnih težav s kožo, vključno s hiperpigmentacijami, drobnimi gubicami in celo odstranjevanjem tetovaž.

Lasersko odstranjevanje pigmentacij

ND:YAG laser je napredna laserska tehnologija, ki se uspešno uporablja za odstranjevanje pigmentnih madežev. Laser lahko tarčno zdravi pigmentne madeže, kot so starostne pege, sončne pege in druge hiperpigmentacije. Energija laserja razgrajuje presežek melanina v koži, kar vodi do bolj enakomerne in svetlejše polti. Ta postopek je neinvaziven, učinkovit ter primeren za različne tipe kože, kar omogoča zmanjšanje pigmentacije in dosego bolj enakomernega in jasnejšega tena kože.

Lasersko odstranjevanje tetovaž

Naše napredne storitve odstranjevanja tetovaž ponovno definirajo platno vaše kože, ponujajo varno in učinkovito rešitev za tiste, ki si želijo svežega začetka.

Kako deluje odstranjevanje?

Laser oddaja močne svetlobne pulze, ki natančno ciljajo na barvne pigmente v tetovaži. Svetlobni pulzi razbijajo barvne delce v manjše fragmente, ki so nato naravno odstranjeni s strani telesa. Tetovaža nato postopoma bledi skozi več sej, kar omogoča koži, da si med posameznimi postopki opomore. Običajno se odstranjevanje tetovaže izvaja v razmaku od 4 do 8 tednov. Število sej, ki jih boste potrebovali, je odvisno od več faktorjev, vključno s starostjo tetovaže, velikostjo, globino, barvo, tipom kože in individualnim odzivom na postopek. V povprečju lahko odstranjevanje tetovaže zahteva od 5 do 15 sej.

Hollywood peel

Karbonski piling

Odkrijte moč kombinacije aktivnega oglja in Nd:YAG laserja za čiščenje, posvetlitev in obnovo kože. Naša inovativna storitev globinsko očisti in zoža pore, zmanjša pigmentne madeže, akne in brazgotine po aknah ter spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina za bolj svež in čvrst videz kože. Priporočamo 3 – 6 tretmajev, ki jih je potrebno izvajati na 2-3 tedne za lepe in dolgotrajne rezultate.