Nega obraza

Vabim vas na nepozabno potovanje k celoviti lepoti in dobremu počutju. V našem studiu smo posvečeni ustvarjanju edinstvenih tretmajev, ki bodo poudarili vašo naravno lepoto in hkrati poskrbeli za vaše dobro počutje. Odkrijte razkošje naših ekskluzivnih tretmajev!

Klasična nega obraza

Zanjo in zanj

Ko gre za razvajanje kože, je težko premagati klasično nego obraza. Kožo negujemo, vlažimo, popravimo kožno bariero in ji povrnemo sijaj. Ker obstaja kar nekaj različnih tipov neg, se tip nege prilagodi glede na stanje kože in problematike posameznika. 80% rezultatov nege kože predstavlja tudi domača nega, salonska mesečna obravnava je le enkratna intenzivnejša nega.

Microneedling

Razvajajte svojo kožo in poudarite svojo naravno lepoto! Mikroiglična terapija je postopek kožne terapije, ki vključuje uporabo majhnih sterilnih igel za ustvarjanje mikroskopskih prebojev v koži. Z prebadanjem kože v globino vnašamo koktajle različnih serumov, ki so skrbno izbrani za vaš tip in stanje kože. Ta postopek spodbuja naravno obnavljanje kože in sproži proizvodnjo kolagena ter elastina kar izboljšuje tonus, teksturo in videz kože.

* Za optimalne rezultate priporočamo 4-6 terapij enkrat mesečno.

Diamantni piling

Diamantni piling je napredna metoda eksfoliacije kože, ki uporablja diamantno prevlečene mikrokristale za nežno odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Ta postopek je učinkovit pri izboljšanju teksture kože, spodbujanju obnove celic in ustvarjanju bolj zdravega in sijočega videza.

* Za optimalne rezultate priporočamo 5-8 terapij vsakih 7 dni, za osvežitev obraza pa zadoščata 2-3 terapije.

Kislinski piling

Kislinski piling je učinkovita metoda za izboljšanje kože. Z odstranjevanjem odmrlih celic, zmanjševanjem gubic in pigmentacij ter spodbujanjem kolagena poskrbi za čisto, gladko in mladostno kožo. Prilagodljiv je različnim tipom kože in predstavlja hitro ter učinkovito rešitev za obnavljanje kože.

* Za optimalne rezultate priporočamo 5-6 terapij vsakih 10-14 dni.