Urejanje obrvi in trepalnic

Dobrodošli v našem specializiranem oddelku za popolnost vaših obrvi in trepalnic. Ponujamo vam širok nabor storitev, ki bodo poudarile vašo naravno lepoto ter poskrbele za urejen in privlačen videz vaših oči.

Laminacija obrvi

Laminacija je neboleča alternativa drugim bolečim metodam oblikovanja obrvi, kot sta na primer trajno ličenje ali tetoviranje. Z laminacijo poskrbimo za simetrijo, košat in bolj poln videz obrvi, dlačice pa bodo bolj ubogljive in enostavne za česanje. S pomočjo posebnih izdelkov in tehnik dvignemo obrvi ter jim dodamo volumen, kar ustvari dramatičen in naraven videz.

Lash filler

InLei LASH FILLER® je postopek, ki naravno dvigne in oblikuje trepalnice, brez potrebe po umetnih dodatkih. Z uporabo različnih neškodljivih izdelkov trepalnice zavihamo, pobarvamo, jim dodamo volumen in definicijo, kar ustvari dolgotrajen učinek, ki traja do 8 tednov.

Klasično

Podaljševanj trepalnic

Klasično podaljševanje trepalnic je priljubljena tehnika, ki omogoča dodajanje dolžine in polnosti naravnim trepalnicam. Pri tem postopku se na vsako naravno trepalnico pritrdi posamezna umetna trepalnica. Ta ena-na-eno (1:1) tehnika omogoča izjemno natančnost in naraven izgled, saj umetne trepalnice posnemajo teksturo in obliko naravnih trepalnic.

Volumensko

Podaljševanj trepalnic

Volumensko podaljševanje trepalnic je naprednejša tehnika, ki omogoča še večjo polnost, gostoto in dramatični videz. Pri tem postopku se na eno naravno trepalnico pritrdi več tankih in lahkih umetnih trepalnic, kar ustvari voluminozen videz.