Nega telesa

Vabim vas na nepozabno potovanje k celoviti lepoti in dobremu počutju. V našem studiu smo posvečeni ustvarjanju edinstvenih tretmajev, ki bodo poudarili vašo naravno lepoto in hkrati poskrbeli za vaše dobro počutje. Odkrijte razkošje naših ekskluzivnih tretmajev!

Masaža

V kozmetičnem studiu ALLURE vam ponujamo vrhunsko klasično masažo telesa, ki vam pomaga doseči popolno sprostitev in obnovitev duha ter telesa. Naša klasična masaža je temeljita terapija, ki združuje pritisk, gnetenje in raztezanje, da pomaga zmanjšati napetost mišic, izboljšati cirkulacijo in spodbuditi celostno počutje. Odkrijte blagodejne učinke klasične masaže in si privoščite trenutek razvajanja in negovanja.

Vacuslim 48

Vacuslim 48 s pomočjo vakuumske terapije ustvarja podtlak, ki spodbuja pretok krvi in limfe. To pripomore k razgradnji maščobnih celic in njihovi odstranitvi iz telesa. Prav tako vakuum v kombinaciji z aktivnimi sestavinami v kremah poveča lokalno cirkulacijo krvi, kar pomaga pri odstranjevanju toksinov in odpadnih snovi iz telesa ter spodbuja presnovo. Poleg tega spodbudi tudi tvorbo kolagena in elastina v koži, kar prispeva k izboljšanju tonusa kože in zmanjšanju ohlapnosti. Z redno uporabo lahko opazimo zmanjšanje obsega na obravnavanih predelih telesa kot so noge, trebuh in zadnjica.

Depilacija

Cirepil By Perron Rigot logo

Vemo, da gladka koža prispeva k vašemu samozavestnemu in brezhibnemu videzu. Zato vam ponujamo izjemno storitev depilacije, ki vam omogoča, da se znebite nepotrebnih dlak na najučinkovitejši in najudobnejši način.