Permanentni make-up

Dobrodošli v svetu permanentnega make-upa, kjer vaša naravna lepota dobiva trajno izpopolnjeno obliko. Allure kozmetični studio vam ponuja vrhunske storitve, ki vključujejo microblading, powderbrows, lashliner in permanentni make-up za ustnice.

Microblading

Microblading je umetniška tehnika, ki ustvarja naraven videz dlačic v obrveh. Z ultra-tankim rezilom se ročno vrišejo dlačice, kar omogoča popolno prilagajanje obliki in gostoti obrvi. Rezultat je naravno oblikovanje z intenzivno definicijo.

Powder brows

Powderbrows ponuja bolj poln videz obrvi s senčenjem, ki ustvari efekt polnjenja s pudrastim zaključkom. Ta metoda je odlična za vse, ki želijo izrazito obliko in dodaten sijaj, podoben ličenju z senčilom za obrvi.

Lash liner

Lash liner je permanentno ličenje linije med trepalnicami, kar zagotavlja definicijo in poudarjanje oči. Linija trepalnic je oblikovana tako, da ustvari dramatičen videz in poskrbi, da vaše oči resnično izstopajo.

Ustnice

Parmanentni make-up za ustnice vam omogoča, da pozabite na vsakodnevno nanašanje šminke. Z natančno izbranimi pigmenti lahko ustvarimo popolno obliko in barvo ustnic, ki se ohranja dolgotrajno. Uživajte v naravnem videzu s trajnim sijajem.

Perma Blend Luxe logo
V našem studiu uporabljamo Perma Blend LUXE barve za permanentni make-up.
Perma Blend LUXE barve so vrhunski izdelki, ki zagotavljajo bogate in trajne rezultate. Z njihovo široko paleto naravnih in živahnih barv lahko umetniki permanentnega make-upa ustvarimo estetsko privlačne videze, prilagojene vsaki stranki. Perma Blend LUXE barve so znane po svoji visoki kakovosti, trajnosti in varnosti, kar omogoča izjemno izkušnjo tako umetnikom kot tudi strankam. Perma Blend LUXE zagotavlja skladnost z regulativnim okvirom EU REACH, ki zagotavlja varnost in zaščito zdravja ljudi in okolja pri uporabi kemičnih snovi v Evropski uniji.